Geile petra lekere kutjes

geile petra lekere kutjes

Daniel keek haar aan, lachte en zei, "ja, ze is geil". Ik wilde nu wel eens weten hoe ver Petra zou gaan. Ik stond op en pakte onze videocamera en zei, "nou dan moet ik het maar filmen". Petra stond op en zei, "oké, maar dan moet ik er wel geil uitzien". Ze liep naar boven en een paar minuten later was ze terug. Ondertussen lachte Daniel en zei, "jij laat mij je meisje neuken".

Ik lachte en zei. Petra stond op de trap die in de woonkamer uitkomt en ze droeg een heel kort rokje met leuke netkousen tot over haar knieën en een jasje zonder mouwen waar haar borsten aan de zijkant bloot waren.

Ik startte de camera en filmde haar. Ze draaide zich om en bukte wat voorover. Shit, je zag haar geile kontje en ze droeg geen string. Daniel keek zijn ogen uit en zei, "trek je billen eens wat open". Petra deed dit en inderdaad geen string. Gelijk schonk ze ons een blik op haar geile kutje. Ik zoomde wat in en zag dat haar kutje al aardig nat was.

Ik keek naar Daniel die lachte en ik zei "waarom zit je daar nog". Hij stond op en liep naar Petra en ging achter haar op zijn knieën zitten, hij trok haar billen weer open en duwde zijn mond op haar kletsnatte kut. Ik kwam ook dichterbij en filmde dit goed en voelde hoe mijn lul steigerde van dit geile zicht. Petra wreef haar kut langs zijn mond en duwde zijn hoofd tegen haar kut op. Hij vingerde haar, keek me aan en zei "man ze is verschrikkelijk nat en smaakt heerlijk".

Ik lachte en zei, "dat geloof ik graag, verwen haar maar goed". Hij likte en vingerde verder en Petra hijgde zwaarder en zwaarder en ze kwam klaar. Ze keek me geil aan en zei, "je vind het geil hé, kijken". Ik lachte en zei, "echt wel, laat maar eens zien hoe geil je bent".

Ze liepen naar boven en ik volgende. Petra kroop op bed met haar benen wijd en speelde met haar kale kletsnatte kut en zei tegen Daniel "kleding uit". Hij trok heel snel zijn kleding uit en kroop naakt op bed met een stijve kwijlende lul. Petra zakte omlaag en zat op haar knieën op bed en begon zijn natte eikel te likken, ik filmde haar kut van dichtbij en wreef er met mijn vinger door. Ze was echt heel nat en het sap liep uit haar kut. Nu filmde ik hoe ze Daniel pijpte en haar geil over zijn eikel liet glijden.

Ze kwijlde en pijpte hem stevig en diep. Petra kroop na een poosje op haar rug en spreidde haar benen en Daniel wreef zijn pik langs haar natte, om lul vragende kut. Ik pakte zijn lul vast en wreef hem langs haar kut en langs haar kleine clitje. Ze was zeiknat en hijgde lekker. Ik duwde zijn pik in haar kut en hij begon haar te neuken. Lekker stevig en diep schoof hij zijn pik in mijn kleine sletje die flink lag te hijgen. Ze had ondertussen mijn lul uit mijn broek gehaald en zoog er lekker aan.

Zo werd ze genomen door Daniel en zoog ze mij. Ik had haar nog nooit zo geil gezien. Ze hijgde zwaar door het neuken van Daniel en kwijlde flink op mijn pik. Ze kwam weer heerlijk klaar en keek heel geil in de cameralens.

Nu zat ze op mijn pik en Daniel filmde ons. Hij vingerde en likte haar kontje en Petra hijgde geil in mijn oor en zei, "aaah, wat lekker is dit". Daniel zette de camera zo neer dat die ons van achter opnam en wreef zijn pik langs haar kontje.

Ik trok haar billen open en hij duwde zijn eikel heel rustig bij haar in haar kontje. Petra hijgde zwaar en zei, "ja doe het, ik wil er twee voelen". Nu had ze twee lullen in zich en ze hijgde zwaar en kwam behoorlijk luidruchtig klaar. Ik hield het ook niet meer en kwam ook. Ik stapte van het bed af en pakte de camera en lag nu onder hun en filmde hoe mijn zaad uit haar kut liep en hij zijn pik in haar kont duwde.

Petra gilde het uit van genot en Daniel ging nog even door. Ze zat op zijn lul en duwde deze nu in haar zaadkut.

Mijn zaad liep er nog uit en zijn lul gleed er doorheen. Na een tijdje besloot ik dat het tijd was om Petra mijn bezweette sixpack te showen in de hoop dat het haar aandacht zou trekken, en zei express: Wat een fel zonnetje zeg, en trok mijn shirt uit, en had nu alleen nog maar mijn zwembroek en slippers aan. Ik pakte de zonnebrand die ik had meegenomen en smeerde mijn voorkant in. Nog steeds geil van Petra besloot ik het iniatief te nemen, en vroeg haar of ze mijn rug kon insmeren. Tuurlijk zei ze, ik gaf haar het flesje en voelde toen haar handen sensueel de olie over mijn rug uitsmeren, mijn pik was keihard en ik voelde er al een beetje voorvocht uit stromen.

Toen ze klaar was vroeg ze of ik haar rug ook even kon doen, ik stemde gretig in. Petra ging op haar buik liggen, zelf zette ik mijn knieën aan weerskanten van haar benen en ging toen voorzichtig op haar dikke kont zitten en leunde voorover, ik wist zeker dat ze mijn stijve voelde aangezien ze een beetje verschoof, maar ze zei er niks van, dit was voor mij het teken om door te zetten.

Ik was zo geil dat ik per ongeluk een veel te grote klodder zonnebrand op haar rug spoot, ze kreunde even toen ze het koude spul op haar rug voelde maar daarna begon ik haar lekker langzaam in te smeren, terwijl ik mijn pik lekker tegen haar kont aan drukte, wat wilde ik haar toch graag neuken! Uiteindelijk was ik klaar en ging met tegenzin van haar af, en ging verder met de tuin. Nadat ik klaar was met het karwei en nog een frisse duik had genomen in het zwembad, stond Petra op en vroeg me of ik nog iets wilde drinken voordat ik weer naar huis ging.

Ik zei dat ik daar wel trek in had en liep haar achterna naar binnen met mijn ogen gericht op haar lekkere kont. Binnen begonnen we weer een praatje en uiteindelijk kwamen we bij het onderwerp WK. Zo vroeg ik of ze die avond nog ergens de wedstrijd ging kijken, Petra zei dat ze hem gewoon thuis ging kijken. Ik greep mijn kans en vroeg of we hem misschien samen konden kijken bij haar thuis.

Het leek alsof Petra eerst nee ging zeggen, maar uiteindelijk stemde ze toch in. Oke dan zie ik je vanavond zei ik, en ging weer huiswaarts. Eenmaal binnengekomen zag ik dat de TV al aanstond en plofte neer op de bank, op de tafel stond al een fles soda en een bakje chips, ook zag ik dat Petra zelf een wijnglas had, en ik besloot dat ik haar zo dronken mogelijk moest zien te krijgen.

Petra kwam naast me zitten en zo begonnen we een beetje naar de wedstrijd te kijken terwijl we ook gewoon gezellig met elkaar praten, langzaamaan schoof ik ongemerkt telkens wat dichter naar haar toe totdat ik uiteindelijk met mijn linkerknie tegen haar rechterknie aanzat.

Telkens als ik zelf nog wat drinken bijpakte schonk ik haar glas ook weer vol met haar wijn, en tegen de rust van de wedstrijd merkte ik dat ze al flink aangeschoten begon te worden. Ik besloot dat het nu of nooit was en legde mijn hand op haar knie om te kijken hoe ze zou reageren. Ze schrok even en keek me aan, bewust bracht ik mijn gezicht dichterbij het hare, ze wende zich niet af.

Ik raakte haar lippen met de mijne en ik zoende haar, mijn pik schoot omhoog, ik voelde haar handen om mijn nek slaan terwijl ik haar bij me op schoot trok, ons zoenen ging over in intens tongzoenen. Ik streelde met mijn handen over haar rug terwijl ik langzaam naar onder ging naar haar kont, ik kneedde haar kont heerlijk met mijn handen en gaf er soms wat harde tikken op wat leidde tot een zacht gekreun van Petra die me nog steeds lekker tongde.

Met mijn linkerhand gleed ik haar broek in naar haar kut, ik had de clitoris vrij snel gevonden en begon haar lekker te vingeren, OH Casper kreunde ze hard terwijl we bleven tongen. Na een tijdje tongen en vingeren tilde ik haar onverwachts op met mijn gespierde armen, ze slaakte een kreetje maar we bleven lekker tongen.

Ik ging de gang door en liep de trap op en liep naar de slaapkamer van Petra en Alex. We stonden nu beide in ons ondergoed en ik tilde Petra weer op en liep de douche in.

Hier begonnen we weer heerlijk te tongen terwijl het warme water over onze lichamen stroomde. Ik maakte de sluiting van haar doorweekte BH los en begon hard in haar zachte C-cup tieten te kneedden, Petra kreunde van genot terwijl haar tepels keihard werden. Ik stopte even en trok haar slipje uit terwijl zij mijn onderbroek uit trok. Ik hoorde haar weer een kreetje slaken toen ze mijn kneiterharde lul zag, oh Casper wat heb je toch een lekker grote lul!

Met haar rechterhand pakte ze mijn pik vast en begon me te rukken terwijl ze met haar linkerhand mijn ballen begon te kneedden, wat een geweldig gevoel! Zelf begon ik weer haar tieten te kneedden en haar te tongen. Uiteindelijk voelde ik het sperma in mijn lul opborrelen en ik besloot dat het nu toch echt tijd was om me te laten ontmaagden door deze botergeile moeder.

Ik duwde haar ruw tegen de wand van de douche. En hield mijn pik tegen haar vagina aangedrukt, hij gleed moeiteloos in haar zeiknatte kut. Ik begon Petra nu keihard te neuken terwijl ik in haar tieten kneedde, Petra kreunde het uit van genot. Ik vond het heerlijk om haar zo te domineren, en schold haar uit voor slet en hoer waardoor ik alleen nog maar geiler werd.

Nadat ik was klaargekomen droogden we elkaar af. We gingen in bed liggen en hier begonnen we elkaar lekker te strelen en te zoenen. Uiteindelijk streelde Petra me over mijn pik, dat deed ze zo lekker dat mijn pik weer kneiterhard werd. Zo begon Petra me lekker in het donker af te rukken, haar handen gleden over mijn natte eikel en harde ballen, het was een heerlijke cock massage die zeker een halfuur heeft geduurd.

Daarna beval ik Petra dat ze me moest pijpen terwijl ik met mijn pik tegen haar gezicht aansloeg. Dit deed ze zo lekker, haar dikke lippen voelde zacht aan op mijn penis, terwijl ze mijn eikel lekker aflikte. Ik begon zachtjes in haar mond te stootten waardoor ze een beetje begon te kokhalzen, dit voelde onwijs goed op mijn pik, ik kwam lekker klaar in haar mond en ze slikte het zo door. Daarna hebben we nog lekker even geknuffeld totdat we allebei in slaap vielen.

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker.

..

Geile petra lekere kutjes

GRATIS SEXDATE TILBURG GEILE TIENERKUTJES

CARDATE ENSCHEDE RIJPE VROUW ZOEKT JONGE MAN

Ik greep mijn kans en vroeg of we hem misschien samen konden kijken bij haar thuis. Het leek alsof Petra eerst nee ging zeggen, maar uiteindelijk stemde ze toch in. Oke dan zie ik je vanavond zei ik, en ging weer huiswaarts.

Eenmaal binnengekomen zag ik dat de TV al aanstond en plofte neer op de bank, op de tafel stond al een fles soda en een bakje chips, ook zag ik dat Petra zelf een wijnglas had, en ik besloot dat ik haar zo dronken mogelijk moest zien te krijgen.

Petra kwam naast me zitten en zo begonnen we een beetje naar de wedstrijd te kijken terwijl we ook gewoon gezellig met elkaar praten, langzaamaan schoof ik ongemerkt telkens wat dichter naar haar toe totdat ik uiteindelijk met mijn linkerknie tegen haar rechterknie aanzat. Telkens als ik zelf nog wat drinken bijpakte schonk ik haar glas ook weer vol met haar wijn, en tegen de rust van de wedstrijd merkte ik dat ze al flink aangeschoten begon te worden. Ik besloot dat het nu of nooit was en legde mijn hand op haar knie om te kijken hoe ze zou reageren.

Ze schrok even en keek me aan, bewust bracht ik mijn gezicht dichterbij het hare, ze wende zich niet af. Ik raakte haar lippen met de mijne en ik zoende haar, mijn pik schoot omhoog, ik voelde haar handen om mijn nek slaan terwijl ik haar bij me op schoot trok, ons zoenen ging over in intens tongzoenen.

Ik streelde met mijn handen over haar rug terwijl ik langzaam naar onder ging naar haar kont, ik kneedde haar kont heerlijk met mijn handen en gaf er soms wat harde tikken op wat leidde tot een zacht gekreun van Petra die me nog steeds lekker tongde.

Met mijn linkerhand gleed ik haar broek in naar haar kut, ik had de clitoris vrij snel gevonden en begon haar lekker te vingeren, OH Casper kreunde ze hard terwijl we bleven tongen.

Na een tijdje tongen en vingeren tilde ik haar onverwachts op met mijn gespierde armen, ze slaakte een kreetje maar we bleven lekker tongen. Ik ging de gang door en liep de trap op en liep naar de slaapkamer van Petra en Alex.

We stonden nu beide in ons ondergoed en ik tilde Petra weer op en liep de douche in. Hier begonnen we weer heerlijk te tongen terwijl het warme water over onze lichamen stroomde. Ik maakte de sluiting van haar doorweekte BH los en begon hard in haar zachte C-cup tieten te kneedden, Petra kreunde van genot terwijl haar tepels keihard werden.

Ik stopte even en trok haar slipje uit terwijl zij mijn onderbroek uit trok. Ik hoorde haar weer een kreetje slaken toen ze mijn kneiterharde lul zag, oh Casper wat heb je toch een lekker grote lul! Met haar rechterhand pakte ze mijn pik vast en begon me te rukken terwijl ze met haar linkerhand mijn ballen begon te kneedden, wat een geweldig gevoel! Zelf begon ik weer haar tieten te kneedden en haar te tongen. Uiteindelijk voelde ik het sperma in mijn lul opborrelen en ik besloot dat het nu toch echt tijd was om me te laten ontmaagden door deze botergeile moeder.

Ik duwde haar ruw tegen de wand van de douche. En hield mijn pik tegen haar vagina aangedrukt, hij gleed moeiteloos in haar zeiknatte kut. Ik begon Petra nu keihard te neuken terwijl ik in haar tieten kneedde, Petra kreunde het uit van genot. Ik vond het heerlijk om haar zo te domineren, en schold haar uit voor slet en hoer waardoor ik alleen nog maar geiler werd. Nadat ik was klaargekomen droogden we elkaar af.

We gingen in bed liggen en hier begonnen we elkaar lekker te strelen en te zoenen. Uiteindelijk streelde Petra me over mijn pik, dat deed ze zo lekker dat mijn pik weer kneiterhard werd. Zo begon Petra me lekker in het donker af te rukken, haar handen gleden over mijn natte eikel en harde ballen, het was een heerlijke cock massage die zeker een halfuur heeft geduurd.

Daarna beval ik Petra dat ze me moest pijpen terwijl ik met mijn pik tegen haar gezicht aansloeg. Dit deed ze zo lekker, haar dikke lippen voelde zacht aan op mijn penis, terwijl ze mijn eikel lekker aflikte. Ik begon zachtjes in haar mond te stootten waardoor ze een beetje begon te kokhalzen, dit voelde onwijs goed op mijn pik, ik kwam lekker klaar in haar mond en ze slikte het zo door. Daarna hebben we nog lekker even geknuffeld totdat we allebei in slaap vielen. De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker.

Ik wilde Petra nog een keer nemen voordat ik weer terug naar huis zou gaan. Ik legde mijn pik tegen haar kont aan en begon er zachtjes over te wrijven. Met mijn linkerhand kneedde ik haar tieten, terwijl ik met mijn rechterhand haar kut begon te vingeren. Petra werd al gauw wakker en kreunde zachtjes, mijn pik was inmiddels al weer op volle sterkte en ik draaide Petra op haar buik en begon haar malse reet te likken.

Haar opening was al vrij groot en ik wilde haar in haar reet neuken, ik duwde mijn pik er voorzichtig naarbinnen, Petra kreunde hard van de pijn, maar dat wond me alleen maar op. Ik begon haar keihard in haar kont te neuken en kwam na een tijdje hard klaar in haar kont.

Daarna ben ik opgestaan, heb ik me aangekleed en ben weer naar huis gegaan. Na dit botergeile avontuur met Petra heb ik nog veel vaker met haar sex gehad, helaas moest ik onze affaire beeindigen aangezien ik ging beginnen aan mijn studie en niet langer meer thuis zou wonen.

Laat het zeker weten als je nog meer verhalen wilt lezen van mijn botergeile avonturen met Petra! Anaal , Creampie , Vaginaal , Vingeren , Zwemmen. E-mailadres Niet zichtbaar Verplicht. Home Verhaal schrijven Polls Links Contact. Sexverhalen Board Gratis Geile Sexverhalen. Ik begon daarna op een van haar tepels te zuigen. Af en toe beet ik er ook even in. Ze draaide zich om en ik begon met mijn handen haar schouders een tijdje te masseren. Ik kwam wat dichter tegen haar aan staan en pakte haar weer even bij haar volle borsten.

Mijn nog steeds stijve lul kwam zo tegen haar billen en onderrug aan. Vervolgens maakte ik haar broekje open. Zo stond ze alleen in haar slipje. Ik pakte haar bij haar kontje, kneep er even in en deed ook haar slipje uit. Mijn handen gingen op zoek naar haar schaamlippen. Ik merkte dat ze haar kutje helemaal geschoren had. Ik begon zachtjes haar klitje te masseren. Ze gaf me daarbij een aantal aanwijzingen, zodat ik haar nog meer kon opwinden. Mijn hand ging ook wat verder.

Petra was al aardig nat van onderen, ze had zichzelf natuurlijk ook al even verwend. Met mijn middelvinger ging ik ook even haar kutje in. Ze pakte daarna mijn hand vast, omdat ze even aan mijn hand wilde ruiken. Ze likte daarna ook mijn vingers wat af en ik ging weer verder met haar te vingeren. Met mijn ander hand pakte ik haar een van haar borsten vast. Petra begon zachtjes te kreunen, draaide haar hoofd naar achteren en we begonnen te zoenen.

Ze spreidde haar benen en ik ging een beetje onwennig op haar liggen. Ze pakte mijn nog steeds harde lul en ze wees hem de weg. Ik voelde dat mijn eikel tegen haar lippen kwam.

Met een paar voorzichtige stoten kwam ik vrij gemakkelijk in haar. Dit ging makkelijker dan ik verwacht had. Petra klemde haar benen om me heen, zodat ik zeker niet weg kon. Maar dit was ik ook niet van plan. Ik begon haar langzaam te neuken met lange stoten. Ook nu gaf ze me wat aanwijzingen. Ze begon al vrij snel weer te kreunen.

Ik begon meteen wat harder en sneller te stoten. Ik begon nu ook wat te kreunen, maar Petra bleef er bovenuit komen. Niet veel later kwam Petra gillend klaar. Ik ging daarna naast haar liggen, terwijl Petra nog lag na te genieten van haar orgasme. Dan heb je het langer volgehouden dan ik had verwacht, eenmaal eerder heb ik iemand ontmaagd. Maar die sukkel kwam halverwege al. We begonnen weer even te zoenen.

Toen vroeg Petra of ik haar wilde beffen. Haar ex hield daar niet van, dus dat was lang geleden voor haar. Ik begon Petra in de nek te zoenen, ging via haar wonderschone borsten verder naar beneden. Ik deed haar benen uit elkaar en begon haar te beffen. Met mijn handen deed ik haar lippen uit elkaar.

Eerst verwende ik alleen haar klitje, maar daarna probeerde ik ook met mijn tong bij haar binnen te dringen. Een beetje plagend drukte ze haar benen tegen elkaar terwijl ik haar befte, zodat ik even bijna geen adem kon krijgen. Vervolgens hield ik met mijn handen haar benen maar uit elkaar, zodat ik ongestoord verder kon gaan met het masseren van haar klitje.

Petra speelde ondertussen met haar borsten. Tijdens een adempauze, probeerde ik met enkele vingers binnen te dringen.

Wat niet veel moeite kostte. Petra genoot van mijn werk. Ze begon tijdens het beffen steeds harder te kreunen. Het zou dus niet meer lang duren voor ze voor een tweede keer die middag klaar zou komen.

Ik stopte met beffen en ging op mijn rug naast haar liggen. Ik was bijna op mijn hoogtepunt," zei Petra een beetje teleurgesteld.

Ik stelde voor dat zij over mij een kroop, zodat ze mij kon pijpen en ik haar beffen. Dit vond ze prima. Ze kwam langzaam over me heen gekropen, eerst zoende we even.

Daarna kroop ze wat verder en liet haar borsten op mijn gezicht zakken. Na eventjes op haar tepels gezogen te hebben, ging ze weer wat verder, nam mijn lul weer in de mond en begon me rustig te pijpen. Want ze wilde niet dat ik snel klaar kwam. Ze wilde dat ik in haar klaar kwam en niet in der gezicht. Ik had nu perfect zicht op haar kutje, wat was ze vochtig. Ik deed mijn hoofd wat omhoog en begon haar weer te beffen.

Al snel moest ze stoppen met pijpen, want ze was al weer bijna op haar tweede hoogtepunt. Ze begon natuurlijk weer te kreunen.

Ik befte haar nog even en toen kwam ze weer klaar. Het sap kwam uit haar kutje gestroomd, ik likte het allemaal op. Petra draaide zich om en kwam even boven op me liggen. Ze wreef met haar handen over mijn borst. Nog zo'n lekker jong lichaam. Ze bedankte me nog, dat ik haar wilde beffen. Ze kwam een klein beetje overeind, pakte mijn lul weer vast en liet haar lichaam langzaam zakken totdat ze haar lippen tegen mijn eikel voelde.

Daarna liet ze zich helemaal zakken, zodat mijn lul weer diep in haar zat. Ze begon me met haar lichaam op en neer te gaan. Ze begon me steeds harder te neuken. Haar borsten dansten in hetzelfde tempo op en neer.

Wat is dat een geil gezicht. Ik pakte daarna met mijn beide handen haar dansende borsten. Ze bleef met een hoog tempo neuken. Ik begon lichtjes mee te stoten, zodat mijn lul nog dieper in haar kwam. Deze keer begon ik eerder en harder te kreunen dan Petra. Ik was dan ook bijna op mijn hoogtepunt. Ze pakte, toen ze dit merkte, mijn zak stevig vast.

Ik hield het niet meer en ik kwam kreunend klaar. Mijn lul spoot het zaad in haar lichaam, het leek wel of dat het bleef komen. Wat een heerlijk gevoel. Ondertussen bleef Petra met haar lichaam op en neer gaan. Ze bleef nog even doorgaan, totdat ook zij alweer voor de derde keer klaar kwam. Petra liet zich helemaal zakken, zodat ze op me lag met mijn lul nog in haar.

Beide lagen we nog na te genieten van de seks. Ze gaf me een zoen, kroop van me af en likte mijn lul schoon.

Ze kwam naast me liggen. Hoe kan het ook anders, met zon lekker stuk. We bleven langs elkaar liggen. Na een tijdje zo gelegen te hebben, keek ik op haar wekker. Het was al bijna vijf uur. Maar ik moet zeker om zes uur thuis zijn. Dan eten we namelijk. Dat was vroeger ook al zo. Je zult wel even willen douchen, of niet? Ze stond op, om twee handdoeken te pakken. Ik zag dat er nog wat zaad uit haar kutje, via haar mooie benen, naar beneden liep.

Ik stond dus ook maar op en liep achter haar aan richting de badkamer. Samen gingen we onder de douche. We wasten beiden elkaar. We sloegen geen plekje bij elkaar over. Toen ik onder de douche vandaan liep om me te gaan afdrogen, deed Petra de kraan dicht en stapte op me af. Ze wachtte niet op een antwoord en pakte mijn lul vast. Deze was tijdens het douchen weer wat stijver geworden. Ze trok me even af, zodat hij weer hard stond.

En ze ging daarop voorover bij de wastafel staan. Dat liet ik haar geen tweede keer zeggen. Al snel zat mijn lul weer in haar. Ze vroeg me zo hard mogelijk te neuken.

Ik neukte haar weer diep. Zo diep dat mijn lul gewoon niet verder. Ze zette haar ene been op de rand van het bad, zodat ik er nog wat beter bij kon. Ik neukte haar zo nog dieper. Mijn zak voelde ik af en toe tegen haar aan kletsen. Ik merkte dat het nu langer duurde voordat ik klaarkwam.

Maar niet veel daarna kwam ik voor de tweede keer klaar en spoot haar kutje weer vol. Ik ging nog snel even onder de douche, zodat ik me weer lekker fris voelde. Ondertussen zat Petra op de WC zichzelf te verwennen.

Petra is een heerlijk mollig geile biggertje wat een ontzettende jeuk heeft aan haar natte vlamoes Geil blond sletje vingert haar kutje in likt haar geil va Heerlijk mollig sletje ligt Deze mama ligt lekker te genieten met een sexspeeltje. Petra had dit wel gezien en fluisterende in mijn oor wordt je lekker geil met de Ja zei ik en pakte haar bij haar kont, Ik ook zei ze mijn lekkere kut is nu al nat. 19 aug Nog steeds geil van Petra besloot ik het iniatief te nemen, en vroeg haar kut, ik had de clitoris vrij snel gevonden en begon haar lekker te.