Onderdanige slavin in de poep neuken

onderdanige slavin in de poep neuken

De eerste keer dat ze neukten, was puur een daad van de liefde bedrijven en niet van uitsluitend lichamelijk genieten. En ze had het zo enorm lekker gevonden, dat ze voor het eerst in tijden weer eens klaar kwam.

Vanaf toen behoorden ze bij elkaar en al snel hadden ze een relatie opgebouwd als meester en slavin. Zo hielden elkaar in evenwicht en konden ze een tamelijk normaal leven leiden. Maar Alex was die keer zo geil, dat hij die regel overtrad. Het was ook een bijzondere keer geweest.

Alex had een nieuw plan bedacht om haar te mishandelen en had haar een enorm klysma gegeven. Vervolgens had hij haar een driedubbel opgevouwen laken in de vorm van een luier voor gedaan en haar op een stoel neergezet. Alex genoot er van en liet haar lang in haar eigen stront zitten. Pas toen hij zeker wist, dat ze uitgescheten was en haar hele kruis doordrenkt was met poep, had hij haar de luier af gedaan. Haar billen en haar kut zaten onder de stront. Alex had de luier met de binnenkant tegen haar tieten aangedrukt en haar borsten helemaal ingesmeerd.

Toen was hij met zijn stijve pik achter haar gaan staan en haar kont binnen gedrongen. Terwijl Alex haar vieze kont naaide, hield hij haar de luier voor en drukte hij haar gezicht er in.

Ze moest er uit eten en er vooral voor zorgen, dat ze er goor uit kwam te zien. Alex werd knettergek van geilheid en toen ze haar hoofd naar hem toe draaide en toonde, hoe bruin haar gezicht en mond was geworden, spoot hij haar kont vol. Maar toen gebeurde het: Alex hield niet op. Ze draaide haar hoofd weg en schreeuwde om genade. Maar Alex ging maar door en vond het heerlijk om te zien, hoe ze de stront op vrat en hoe ze moest vechten om los te komen. Zijn pik werd slap en hij schreeuwde het uit.

Hij greep in zijn kruis en liet de luier los. Ze moesten beiden even bij komen. Dat doe je nooit weer. Anders verlaat ik je. Ik had duidelijk om genade gevraagd. Ik vond het ook zo waanzinnig geil. Maar het zal niet weer gebeuren. Dat beloof ik je. Maar vandaag zou dat veranderen. In de auto wordt ze verdoofd.

Als Mariska wakker wordt, bevindt ze zich in een cel in een kelder en haar voeten zitten vast gebonden. Ze heeft haar kleren niet meer aan maar wel een soort halsband om haar nek voor de rest draagt ze niets. Mariska is erg bang en begint te schreeuwen. Maar er is niemand die haar hoort. Na een eeuwigheid hoort ze dat er iemand aan komt lopen. Het is een man die er best goed uitziet maar hij heeft een kwade blik in zijn ogen. Ik zal nooit een slavin worden ik ben een keurig opgevoed meisje.

De man pakte een riem en maakt die vast aan Mariska haar halsband en neemt haar mee uit de kelder. Mariska moet wel volgen omdat ze vast zit aan de riem. Ze zijn nu in een echte martelkamer. Mariska wordt vastgebonden aan de muur.

Haar armen en benen goed gespreid. Dan pakt de man een zweep en slaat er Mariska mee op haar billen. Mariska gilt van de pijn. De man lacht en vraagt aan Mariska wil je nu slavin worden. Pats, nu raakt de zweep haar rug en nog eens pats. Mariska gilt als een speenvarken van de pijn maar weigert zicht te onderwerpen als slavin. Steeds weer klets de zweep op haar lichaam en Mariska huilt en gilt van de pijn. Tot opeens ze roept: De man houdt op met slaan en bergt de zweep op.

Jij wordt aangesproken als slet, slavin of hoer. De Meester brengt Mariska weer naar de kelder om haar een tijdje te laten rusten. Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht. En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken. Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen. Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven.

Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in. En de Meester keurt haar. Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt. Stil slet werd je iets gevraagd? Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik.

Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal. Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet. Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester.

Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren. We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan went iets in je poeperd te hebben.

Ga maar even op handen en voeten zitten zodat ik het bij je naar binnen kan brengen. Mariska gaat op handen en voeten en voelt hoe haar Meester een plug in haar kontje duwt. Blijf maar mooi zo zitten dan kan ik meteen je mondje verkrachten met mijn pik, en voel je je meteen een onderdanige slet. Kom op slet haal mijn lul eruit en open je mond. Mariska haalt de lul uit haar Meesters broek en opent haar mond ze likt even aan de lul maar Meester pakt haar en duwt zijn lul bij haar naar binnen.

Ze heeft geen keus en begint te zuigen aan Meester zijn enorme lul. Steeds dieper en sneller duwt Meester zijn lul in haar keel. Mariska ademt door haar neus en kokhalst bijna van de grote lul.

Minuten lag ze te schokken en te kreunen en aan haar orgasme leek geen eind te komen, temeer omdat de tong van Manon uitstekend werk deed. Alex had een nieuw plan bedacht om haar te mishandelen en had haar een enorm klysma gegeven. Maar Jan-Jaap was nog niet klaar met haar. Jan-Jaap had Bernadette gebrandmerkt met de initialen van zijn voornamen en hij zei, dat van af nu voor iedereen duidelijk zichtbaar was, aan wie Bernadette toebehoorde. Maar vandaag zou dat veranderen. Wil je eerst lekker naar ons kijken als we bezig zijn?

Onderdanige slavin in de poep neuken

Haar billen en haar kut zaten onder de stront. Alex had de luier met de binnenkant tegen haar tieten aangedrukt en haar borsten helemaal ingesmeerd.

Toen was hij met zijn stijve pik achter haar gaan staan en haar kont binnen gedrongen. Terwijl Alex haar vieze kont naaide, hield hij haar de luier voor en drukte hij haar gezicht er in. Ze moest er uit eten en er vooral voor zorgen, dat ze er goor uit kwam te zien. Alex werd knettergek van geilheid en toen ze haar hoofd naar hem toe draaide en toonde, hoe bruin haar gezicht en mond was geworden, spoot hij haar kont vol.

Maar toen gebeurde het: Alex hield niet op. Ze draaide haar hoofd weg en schreeuwde om genade. Maar Alex ging maar door en vond het heerlijk om te zien, hoe ze de stront op vrat en hoe ze moest vechten om los te komen. Zijn pik werd slap en hij schreeuwde het uit. Hij greep in zijn kruis en liet de luier los. Ze moesten beiden even bij komen. Dat doe je nooit weer. Anders verlaat ik je. Ik had duidelijk om genade gevraagd.

Ik vond het ook zo waanzinnig geil. Maar het zal niet weer gebeuren. Dat beloof ik je. Maar vandaag zou dat veranderen.

Ze hoorde muziek van de radio en dat was vreemd. Normaal gesproken was er namelijk niemand thuis, want Alex was naar z'n werk. Dat betekende, dat hij eerder thuis gekomen was en omdat ze daar niet op gerekend had, had ze geen bericht achter gelaten. Dus wist Alex niet waar ze uit hing en dat hield in, dat ze straf zou krijgen. Van angst moest ze haar kont al dicht knijpen, anders liep het haar dun door de broek heen. Toen Alex door had, dat ze in de gang was, stoof hij gelijk de kamer uit.

Nu wist ze het zeker: Zoals hij bijna elke gelegenheid aangreep om haar af te straffen. En omdat het al een tijdje geleden was, dat ze een geile vrijpartij met een afranseling hadden gehad, zou ze wel een extra portie slaag krijgen.

Alex gooide de gangdeur open en schreeuwde haar toe: Toch wond ze mij wel weer op. De manier waarop ze praat, loopt, kijkt en dat strenge wat ze heeft. Mijn moeder heeft dat niet zo, maar ziet er ook goed uit hoor. Ik kreeg een stijve en was echt goed geil. Ze ging later praten over seks. Doet ze ook wel vaker. Mijn oom mag er niet over praten, maar zij wel.

Ook weer zo streng. Ze had het met mijn moeder over sexfilms en dat als mannen in die films klaarkomen dat zo nep als wat lijkt. Dat kan gewoon niet. Mijn moeder zei dat dat inderdaad niet kan. Ik werd nog geiler en zei dat ik even naar de wc moest. Ik zei dat ik moest plassen. Mijn oom moest lachen en moeder keek wat bedenkelijk. Ik had best wel zin om dat te doen, maar ja dat zou ze kunnen ruiken. Toen ik terugkwam zei ze “En ging het lekker”?

Ik denk ik maak ook even een grapje. We besloten weer normaal te praten, maar ik was botergeil. Had echt zin in mijn tante.

Gewoon met haar neuken enzo. Maar ja krijg dat maar eens voor elkaar. Mijn moeder en ik gingen later naar huis en we hadden het nog over tante dat ze zo gek praat. Maar vonden het wel grappig. Later ben ik nog een keer gegaan. Dit keer in mijn eentje.

Mijn oom was er ook. Tante had me gevraagd of ik even wilde helpen met een klusje in huis. Mijn oom had last van zijn rug en kon dat niet.

Ik wilde dat wel doen. Toen ik boven bezig was, zaten zij beneden. Ik had een geile bui en heb stiekem een slipje van tante gepakt en een bh en heb me daar op zitten afrukken. Ben niet klaargekomen, want ik hoorde lawaai. Dacht dat er iemand aan kwam. Heb toen gauw het spul opgeruimd, maar vergat het slipje op te ruimen. Later kwam mijn tante boven en zag dat het slipje er nog lag. Viezerik je hebt het slipje van je tante gepakt en hebt je afgetrokken waar of waar”?.

Ik zei dat het waar was. Ik zei dat dat niet zo was, want ik hoorde iemand aankomen. Nu niet, ik ben nu erg streng”, zei ze. Ik zei dat het slipje lekker rook. Ze liet er ondertussen eentje waaien en vroeg of mijn oom even naar de winkel wilde voor boodschappen. Dat wilde hij wel. Zo had zij mooi de kans iets met me te doen. Ze liet haar broek zakken en ik zag haar slipje en mooie grote kont en weer liet ze een scheet.

Vlak voor mijn gezicht. Ik moet zo poepen trouwens en dat ga ik nu doen”. Hier is geen wc”, zei ik. Ik liep naar mijn kleren maar die had tante in haar kamer gestopt en op slot gedaan zodat ik niets kon doen.

Hopen dat mijn oom er aan zou komen en om hulp roepen. Ik wilde mijn tante wel vasthouden zodat ze niks kon uitrichten, maar het kwam niet in me op. Dat kan ik niet maken, was ook mahcteloos door haar strenge karakter.

Liet een paar waterige scheten en langzaam aan kwam er wat aan. De keutel kwam er uit en het stonk echt heel erg. Ik moest het opeten en er kwam nog meer uit.

Ik mocht het nog niet doorslikken. Ik moest kokhalzen en de derde lading stront kwam eraan.

Prive sex massage shemale zoekt jongen

Onderdanige slavin in de poep neuken

About Gilberto Harbin